Foci

Nem engedték be Storckot és Möllert az Újpest-Videoton bajnokira

Nem az újpesti klub hibája miatt nem jutott be stadionba a kapitány és segítője.

Kiváló mérkőzést játszott egymással az Újpest és a Videoton az OTP Bank Liga 20. fordulójának szombat esti zárómérkőzésén. A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck és segítője, Andreas Möller szerette volna a helyszínen megtekinteni az összecsapást, de a biztonságiak nem engedték be őket  – írja a Nemzeti Sport Online.

A páros a Puskás Akadémia – Diósgyőr bajnoki után igyekezett a Szusza Ferenc Stadionba, de az autójukkal nem tudta bemenni a parkolóba. Annak ellenére nem engedték be őket, hogy Újpesten tudtak az érkezésükről. A kapitány és segítője állítólag az újpesti Litauszki Róbert teljesítményére volt leginkább kíváncsi.

Storck és Möller végül kénytelen volt televízión keresztül megtekinteni a mérkőzést. A szövetségi kapitány egyébként az összes többi mai NB I-es találkozóra küldött megfigyelőt a stábjából.

Később megszólalt az Újpest kommunikációs igazgató az üggyel kapcsolatban:

Nem a klub vagy a rendezők hibáztak, a rendőrkordonon nem tudott átmenni a szövetségi kapitány. Ott még rendező sem volt a klubtól. Ez az eset kellemetlen számunkra, és sajnáljuk a történteket, de nem érezzük magunkat hibásnak

– mondta Ágai Kis András.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik