Foci

Manchesteri edzőként rabolná ki a Realt Mourinho

josé mourinho (josé mourinho)
josé mourinho (josé mourinho)
Védőt, középpályást, és támadót hozna a portugál Madridból.

Az már gyakorlatilag készpénznek vehető, hogy a nyártól José Mourinho veszi át az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United irányítását. A december közepe óta munkanélküli edző állítólag már megegyezett az angol csapat vezetőivel, és a szezon vége után ő váltja a holland Louis van Gaalt.

A lapok azóta folyamatosan arról cikkeznek, hogy kikkel erősítheti meg a United keretét a portugál. A Manchester Evening News a spanyol Sport napilap értesüléseire hivatkozva azt írja, hogy a Real Madrid három labdarúgója érkezhet Manchesterbe.

Név szerint Raphael Varane, Luka Modric és Gareth Bale.

A francia védő, valamint a horvát középpályás is Mourinho madridi ténykedése alatt igazolt a Realhoz, méghozzá az ő külön kérésére. Az MU pedig már két éve próbálja megszerezni a walesit, egyelőre sikertelenül.

Modricot még Tottenham-játékosként gyakran összeboronáltak a manchesteri alakulattal, de a legendás Sir Alex Ferguson egyszer sem tudta megszerezni őt. Varane is szerepelt a United kívánságlistáján, de helyette inkább Phil Jones érkezett az Old Traffordra.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik