Foci

A Videoton nem hagyja szóhoz jutni Kleinheislert

Eléggé kilátástalanak tűnik a játékos helyzete Székesfehérváron. Menedzsere abban bízik, hogy talál magának klubot a télen.

A Blikk szerda reggeli cikkében a magyar labdarúgó-válogatott oslói hősével, Kleinheisler Lászlóval foglalkozott és meg kell mondjuk, elég lehangoló a helyzet. A fiatal játékosnak továbbra is az NB III-as együttesnél kell edzésre jelentkeznie, de játszani vélhetően ezután sem fog, tekintve, hogy a Blikk értesülései szerint nem váltották ki a játékengedélyét.

Kleinheisler Németországban élő menedzsere, Michael R. Nagy azt mondta, semmilyen változás nem állt be a focista helyzetét illetően, pedig két kifejezetten jó meccset játszott az Eb-pótselejtezőben Norvégia ellen. Mindez azért van így, mert nem hosszabbította meg a 2016 nyarán lejáró szerződését. A játékos és menedzsere azt szeretnék, ha télen klubot válthatna.

Főleg lengyel klubok érdeklődnek, de ennél többet nem mondhatok. Azt szeretném, hogy már a téli átigazolási időszakban legyen új klubja, mert akkor a Videoton is kapna pénzt érte, viszont a nyáron már ingyen távozhat

– mondta Nagy, aki szerint akár a Bundesligába is eljuthat.

A Blikk egyébként megjegyzi a cikkében, hogy Kleinheisler nem kapott engedélyt a Videotontól, hogy nyilatkozzon a lapnak. Mi is meg szerettük volna szólaltatni a játékost, de a klubtól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy „jelenleg nem kívánnak élni a megjelenési lehetőséggel”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik