Foci

Mégis játszhat Messi a Real ellen

Luis Enrique szerint az argentin támadó felépülése nem vesz több időt igénybe, mint amennyire eleve számítani lehetett.

Az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője arra a sajtóhírre reagált ekképpen, hogy a katalán együttes argentin vezéregyénisége még a november 21-i El Clásicón, a Real Madrid elleni spanyol csúcsrangadón sem játszhat.

Leo gyógyulása normális mederben halad, úgy, ahogyan az az ilyen típusú térdsérüléseknél szokott. Nincs semmilyen rossz hír

– fogalmazott a spanyol bajnoki címvédő trénere azon a sajtótájékoztatón, amelyet a fehérorosz BATE Boriszovval vívandó, szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt tartott, Messi várható visszatérésének időpontjáról azonban nem beszélt.

Fotó: Europress fotóügynökség
Fotó: Europress fotóügynökség

A spanyol média hétfőn arról cikkezett, hogy bár a négyszeres aranylabdás futballista rehabilitációja rendben megy,

a Real ellen még nem léphet pályára a Santiago Bernabéu Stadionban.

Messi két hete a yahoo.com portálnak úgy nyilatkozott, hogy nem szabott magának határidőt a visszatérésre. Csak az a fontos, mondta, hogy százszázalékos állapotban legyen a térde, amikor ismét játszik.

Messi szeptember 26-án sérült meg: a Las Palmas elleni meccsen rögtön az összecsapás elején megrúgták, és térdsérülés miatt már a 9. percben le kellett őt cserélni. Az első jelentések arról szóltak, hogy 6-8 hétig nem futballozhat, mivel bal térdében elszakadt a belső oldalszalag.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik