Foci

Itt a legrosszabb hír a Barca-szurkolók számára

A katalánok számára az a legfontosabb, hogy Messi egészséges legyen a szezon hátralévő részében. Ezért nem siettetik a visszatérését.

A spanyol labdarúgó-bajnokságban második helyen álló FC Barcelona argentin klasszisa, Lionel Messi továbbra sincs bevethető állapotban, így kénytelen lesz kihagyja a november 21-én sorra kerülő El Clásicót is – írja a sport.es.

A lap szerint jól halad a futballista rehabilitációja, viszont az orvosok még nem engedik, hogy pályára lépjen. A legfrissebb információk alapján ugyanis a térde még nem terhelhető. A katalán gárda pedig nem is sietteti a visszatérését, ugyanis nem a rangadó élvez prioritást, hanem az, hogy Messi egészséges legyen a szezon hátralévő részére.

Érhető a csapat álláspontja, hiszen a hiányában is jönnek a gólok. Neymar magához vette a karmesteri pálcát, de Luis Suárez sem marad el a gólokkal.

A négyszeres aranylabdás játékos a szeptember végén lejátszott Las Palmas elleni bajnoki kilencedik percében kellett lecserélni. A nélküli lejátszott négy bajnokiból hármat megnyert a csapat, csak a Sevilla otthonában hagyták el vesztesen a pályát. A Bajnokok Ligájában a Leverkusen és a BATE megszerezte a három pontot a csapat, a kupában pedig nem tudtak gólt szerezni a harmadosztályú Villanovense ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik