Foci

Munkát talált a Videoton edzője

Azt nem állítjuk, hogy Joan Carillo révbe ért, de legalább újra van munkája.

A Videoton egykori edzője az UD Almería csapatánál kapott munkát – számolt be a spanyol másodosztályban érdekelt klub honlapja. Miután csapatával bajnoki címet szerzett azért kellett távoznia a fehérváriaktól nyáron, mert ahogy Burcsa Győző klubigazgató fogalmazott, az edző a saját érdekeit helyezte előtérbe, ahelyett, hogy a klub hosszútávú érdekeit, játékospolitikáját támogatta volna.

Értsd, olyanokat játszatott, akiket a sportigazgató már nem erőltetett volna és azokat nem tette be a csapatba, akiket Burcsa hozott.

Joan Carillo minden esetre bajnoki címet nyert a Videotonnal, utcahosszal – ezt rögzítsük – és ez megfelelő ajánlólevél volt a spanyol első osztályból tavaly kiesett Almeríánál. A klub jelenleg elég nagy bajban van. Kilenc forduló után az utolsó előtti, nyolc ponttal a huszonegyedik helyen áll a Segunda Divisiónban, aminél azért jobbat reméltek a tulajdonosok.

A csodát most Joan Carillótól várják. A hétvégén Mallorcára látogat új csapatával. Mi innen is szurkolunk a szimpatikus edzőnek.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik