Foci

A partjelző lest intett, a játékvezető mégis megadta a Fradi gólját

Furcsa körülmények közt szerzett vezetést a Ferencváros a Haladás ellen szombat este az OTP Bank Liga 12. fordulójában.

Mint arról korábban beszámoltunk, a zöld-fehérek 3-1-re győztek a rivális szombathelyi együttessel szemben a Groupama Arénában.

Thomas Doll fiai az első játékrész derekán kerültek előnybe, amit elsőre maguk sem hittek el. A partjelző lest jelzett zászlajával, mielőtt Sesták Király kapujába tüzelt, csakhogy a csatárhoz az egyik vendég védőről pattant oda a labda, így Erdős játékvezető felülbírálta kollégája döntését és megadta a gólt.

Varga még a szünet előtt megduplázta csapat előnyét, a találatot pedig egy nem mindennapi gólöröm követte.

A térfélcserét követően visszább vett a tempóból a házigazda, ezt kihasználva pedig szépíteni tudott Mészöly Géza alakulata.

A hajrára nem maradtak izgalmak, Ramírez bombája ugyanis végleg eldöntötte a három pont sorsát tíz perccel a rendes játékidő vége előtt.

Az első félidőben csodálatos labdarúgást láthattuk a pályán. Ha figyelembe vesszük, hogy a játékosok a hét második felében edzettek együtt, és még egy Magyar Kupa mérkőzésünk is volt, akkor jól játszottunk. Volt bennük erő, dinamika, még egy gólt kellett volna lőnünk! A szünetben azt mondtuk, hogy továbbra is fenn kell tartani ezt a tempót. Ennek ellenére a második félidő első tizenöt percében nem találtuk a ritmust, a játékunkat. Nincs szükség arra, hogy egy olyan csapatot, amely tulajdonképpen már vereséget szenvedett, esélyt adjunk, és visszahozzuk őket a meccsbe. Ez az a pont, amiben tovább kell fejlődnünk.

– olvasható Doll meccs utáni nyilatkozata a fradi.hu-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik