Foci

Megszületett a megállapodás, megvan a Vidi új trénere

A székesfehérvári klub kedd este hivatalos honlapján jelentette be, hogy Horváth Ferenc a gárda új vezetőedzője. A 42 éves szakember a 2015-2016-os szezon végéig irányítja csapatunkat.

A korábbi fehérvári közönségkedvenc a Szigetszentmiklósi TK kispadjáról érkezik a klubhoz.

Horváth az FTC utánpótlásánál kezdett edzősködni, 2010-ben a Vecsést, 2011-2012-ben a Szigetszentmiklósi TK-t irányította. Kecskeméten lett NB I-es vezetőedző 2012-ben, később ült a Paksi FC és a Győri ETO kispadján is. 2015 tavaszától mostanáig újra a Szigetszentmiklóst vezette.

Egy régi álmom teljesült azzal, hogy a Videoton FC vezetőedzője lettem. Sokat kaptam a klubtól játékosként, most szeretnék valamennyit visszaadni. A szerződésem 7 hónapra szól, ami egy speciális helyzet, én ebben, a jövő májusig tartó időszakban szeretném a legjobb tudásom szerint segíteni a klubot. A Vidi keretét nagyszerű játékosok alkotják, a feladat, hogy ebből a keretből minél ütőképesebb csapatot rakjunk össze, és az idény végére elérjük a klub által kitűzött célokat – olvasható az új vezetőedző nyilatkozata a vidi.hu-n.

Kovács Zoltán, a Vidi sportigazgaója elmondta, Horváth Ferenccel játszottak együtt Újpesten és a válogatottban is és reméli, az akkori időkhöz hasonlóan, a mostani együttműködésük is sikeres lesz.

“Biztos vagyok abban, hogy a játékosok jól fogadják majd és partnerek lesznek a közös munkában, és vele el tudjuk érni a céljainkat. Ezúton is szeretném megköszönni Pető Tamásnak és stábjának azt az áldozatos és kemény munkát, amit az elmúlt hét hétben végzett” – mondta Kovács.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik