Foci

Hatból hat, Debrecenben is nyert a Fradi

Debrecen-Ferencváros (Array)
Debrecen-Ferencváros (Array)

Jó mérkőzésen szerezte meg az újabb győzelmét a zöld-fehér gárda.

Az OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombat esti mérkőzésén az eddig száz százalékos Ferencváros látogatott a felemás teljesítményt nyújtó DVSC-TEVA gárdájához.

A fővárosi csapat előtt adódott az első nagy lehetőség, Busai lőtt Ramirez beadása után az ötös jobb sarkáról, de a felsőlécet találta el. A 12. percben már nem úszta meg a kapott gólt a Loki. Leandro a saját térfeléről indította Bödét, aki remek labdaátvétel után 12 méterről a bal alsóba lőtt (1-0).

A folytatásban Hajnal pontrúgása után a gólszerző elé pattant a labda, de a 11-es pontról Radosevic kapust találta telibe. Busai a félidő vége előtt megduplázhatta volna a listavezető előnyét, de ordító helyzetben a bal felső mellé lőtt. Dilaver majdnem kiegyenlítette az állást, de egy szabadrúgás után a saját kapuja felé csúsztatott, Dibusz nagy vetődéssel védett.

Fotó: MTI

A szünet után bekezdett Kondás Elemér csapata, három perccel a fordulás után Korhut beadása után Szécsi pörgetett az ötösről, de a zöld-fehérek hálóőre óriási bravúrral menteni tudott. A hazaiak hiába nyomtak, a gólokat a Fradi szerezte.

A 65. percben Busai fejelte le a labdát Sestáknak, aki hat méterről a kapuba továbbított (0-2). Öt minutummal később Radó is betalált. Lamah is adott egy gólpasszt a saját térfeléről, a fiatal támadó pedig a jobb felsőbe tekert (0-3).

A folytatásban sok minden már nem történt, a Ferencváros hatból hat győzelemmel magabiztosan vezeti a tabellát. A Debrecen ugyanennyi meccs után nyolc egységgel áll.

Eredmény – OTP Bank Liga, 6. forduló

DVSC-TEVA – Ferencvárosi TC 0-3 (0-1)
Gólszerző: Böde (12.), Sesták (65.), Radó (70.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik