Foci

Legújabb játékosára 25 millió fontot költ a Manchester United

Morgan Schneiderlin (Array)
Morgan Schneiderlin (Array)

Morgan Schneiderlin lesz a Vörös ördögök legújabb fogása, a Southamptontól érkezik.

Nem tétlenkedik a manchesteri labdarúgócsapat a mostani átigazolási szezonban, Louis van Gaal kérésére korábban már megszerezték Memphis Depayt, Bastian Schweinsteigert és Matteo Darmiant. Hétfőn reggel az ESPN egy újabb hírrel indított, a portál értesülései szerint ugyanis a Manchester United és a Southampton egyezségre jutott Morgan Schneiderlin ügyében, a keresett középpályás így orvosi vizsgálatra utazik Manchesterbe. Ha létrejön az üzlet, akkor 25 millió font üti a Szentek markát.


Ha minden a tervek szerint alakul, Juan Mata (pirosban) és Morgan Schneiderlin a következő szezontól már csapattársak lesznek
Fotó: Europress Fotóügynökség 

A 25 esztendős Schneiderlin Strasbourgban nevelkedett, ott is mutatkozott be a felnőttek között, majd 2008-ban igazolt Angliába a Southamptonhoz 1,2 millió fontért. Eddig minden sorozatot figyelembe véve 260 meccsen játszott az együttesben, ezeken 15 gólt szerzett. 2013-ban a csapat szurkolói az év legjobbjának választották.

A francia válogatottban 2014 júniusában debütált egy Jamaica elleni barátságos mérkőzésen. Eddig kilencszer ölthette magára a Les Bleus mezét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik