Foci

Madridból érkezhetnek a United megmentői

gareth bale, karim benzema (Array)
gareth bale, karim benzema (Array)

A Vörös Ördögök két játékost is elcsábítanának a Real Madridtól.

A Manchester United korábbi kiváló támadója, Andy Cole örömmel vette, hogy Louis van Gaalék érdeklődnek a Real Madrid két labdarúgója, Karim Benzema és Gareth Bale iránt.

A United az előző szezonban nem brillírozott, és bár BL-selejtezőt érő helyen zárták a Premier League-et, 38 meccsükből 18-at nem tudtak megnyerni, már csak azért sem, mert nem igazán ment nekik a góllövés.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Ezen a helyzeten javíthat Karim Benzema, és a csatárokat jól kiszolgáló, maga is életveszélyes Gareth Bale. A madridiak ugyanis nincsenek megelégedve a walesi játékával, idén pocsék formában focizott, bár Rafa Benitez a jövőben szeretné ha visszakerülne eredeti posztjára, a pálya bal oldalára.

Benzema helye pedig azért kérdőjeles a spanyoloknál, mert az új játékfelfogásban Cristiano Ronaldo léphet előre centernek, a francia csatár így pedig csak másodhegedűs lehetne.

Andy Cole úgy véli, ha mindkét futballistát sikerülne az Old Traffordra csábítani, azzal megoldódnának a United gondjai, mivel Benzema remek társa lehetne Rooneynak, és a szurkolók is szívesen fogadnák ezt a duót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik