Foci

Bogdán Ádámot leigazolta a Liverpool!

bogdan-adam(960x640).jpg (Array)
bogdan-adam(960x640).jpg (Array)

Az FC Liverpool labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Bogdán Ádám, a magyar válogatott kapusa.

Az angol klub pénteken, a honlapján közölte, hogy mindenben megállapodott a 27 éves játékossal, aki július elsején kerül új együtteséhez.

“Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a világ egyik legnagyobb és legismertebb csapatához csatlakozhatok! Nagyon várom már az új kihívásokat. – írta pénteken Facebook-oldalán Bogdán, aki jelenleg a válogatottal készül a szombati, finnek elleni idegenbeli Európa-bajnoki selejtezőre. – Köszönöm a családomnak és azoknak az embereknek a támogatást, akik segítettek idáig eljutni. Külön hálával tartozom a Boltonnak, hogy megadta a lehetőséget, és a gyerekkori álmom beteljesítésével a Premier League-ben védhettem.”

 Fotó: liverpoolfc.com

Bogdán az utóbbi nyolc évben a Bolton Wanderers játékosa volt, ahol lejárt a szerződése, így az FC Liverpool ingyen szerezte meg.

A magyar hálóőrre azért tartottak igényt a Vörösök, mivel eddigi második számú kapusuk, Brad Jones szolgálataira már nem tartottak igényt. Bogdánnak a kezdő pozícióért Simon Mignolet-vel kell megküzdenie, ám ez nem lesz könnyű feladat.

Bogdán a Liverpool harmadik igazolása a csatár Danny Ings és a középpályás James Milner mellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik