Foci

Így még bírót nem szívattak meg

Jatekvezetoi-szoba(960x640).jpg (játékvezetői szoba)
Jatekvezetoi-szoba(960x640).jpg (játékvezetői szoba)

A Jász-Nagykun-Szolnok megye1-es bajnokságbanÁmán András játékvezető kiállította a martfűi gólszerzőt. A hazaiak technikai vezetője bosszút állt. 

Bartusz Sándor amúgy rendes ember. A martfűi utánpótlást gardírozza és mellette a felnőtteknél technikai vezető. Történt, hogy a kiesés elől menekülő Martfű március 28-én hazai pályán, nagy csatában 2–1-es vereséget szenvedett a feljutásra pályázó Jászapátitól.

Pedig vezettek, ám a jaszonline.hu tudósítása szerint a vendégek előbb egyenlítettek, majd a második félidő 66. percében fordítottak. A hazai találatot szerző és a hátrány miatt kissé túlbuzgó Székely Dávidot aztán Ámán András játékvezető a 70. percben második sárgalappal hűlni, zuhanyozni küldte (értsd: kiállította). Tíz emberrel elszállt a remény a fordításra, amit a hazaiak eléggé nehezen viseltek.

A nso.hu megkereste Varga Zsolt megyei labdarúgó-igazgató, aki elmesélte, a mérkőzést követően, amikor a spori éppen az elektronikus jegyzőkönyvet töltötte ki az öltöző melletti irodában, Bartusz Sándor bement hozzá, és szóváltásba keveredett vele. A vita azzal zárult, hogy a technikai vezető nemes egyszerűséggel távozásakor  rázárta az ajtót. Ámán bíró hosszú percekig dörömbölt, míg kollégái néhány öltözővel arrébb meghallották a zajt, és kiszabadították.

Az ügy kivizsgálása a napokban zárult. Bartusz Sándort minden, a labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől hat hónapra, egészen pontosan 2015. szeptember 27-ig tiltotta el a fegyelmi bizottság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik