Foci

Pakson is nyert a Haladás

Szombathelyi Haladás (szombathelyi haladás, )
Szombathelyi Haladás (szombathelyi haladás, )

A szombathelyi együttes zsinórban második bajnokiján gyűjtötte be a három pontot a labdarúgó OTP Bank Ligában. A paksiak tíz emberrel fejezték be a mérkőzést.

Míg a Paks legutóbbi tizenegy hazai bajnokijából nyolcat megnyert, addig a Haladás legutóbb augusztus 2-án, Kecskeméten tudott utoljára idegenben győzni az OTP Bank Ligában.

Pénteken felejthető első 45 percet produkáltak a csapatok, ám így is esett egy gól: a játékrész utolsó momentumaként Halmosi lecsapott egy eladott labdára, majd távolról az alsó sarokba lőtt. A térfélcserét követően egyből egyenlített a tolnai együttes, egy hazai szöglet után Bartha csúsztatta meg a labdát a rövid oldalon, a hosszún érkező Balázs pedig a kapuba fejelt.


Halmosi és Martínez is betalált
Fotó: mlsz.hu 

A 66. percben járt a találkozó, amikor Kulcsár második sárga lapot és büntetőt érően szabálytalankodott, a sértett, Martínez pedig belőtte a tizenegyest. A paksiaknak tíz emberrel nem jött össze az egyenlítést, így a Haladás zsinórban második bajnokiját nyerte meg, amire tavaly április óta nem volt példa.

Eredmény – OTP Bank Liga, 21. forduló

Paksi FC – Szombathelyi Haladás 1-2 (0-1)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik