Foci

Ronaldo nem kell a Real szurkolóinak

Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )
Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )

Az utóbbi időben igencsak hullámvölgybe került a Real Madrid, amit a szurkolók leginkább Ronaldo gyengélkedésére fognak. A drukkereknek nem is hiányozna a portugál klasszis a Schalke elleni meccsről.

Kedd este kényelmes előnnyel léphet pályára a Real Madrid a Schalke elleni Bajnkok Ligája találkozón. A spanyol csapat idegenben szerzett kétgólos előnyt, ám a madridiaknak más miatt kell igazán aggódniuk.

A Real támadósora ebben a naptári évben finoman szólva sem muzsikál fényesen. A Goal ennek apropóján kérdezte meg olvasóit, hogy a csatártrió melyik szereplőjét kellene jegelni a BL-összecsapáson.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Az eredmény hatalmas meglepetést hozott, ugyanis a szavazók több mint 34 százaléka Cristiano Ronaldót hagyná ki a kezdőből. Az Aranylabdás futballistát 26 százalékkal követi Garet Bale, míg Karim Benzema csak a voksolók 17,9 százaléka szerint felesleges a kezdőbe. 19,3 százalék nem bontaná meg a triót, míg a fennmaradó rész nem tudott dönteni.

A madridiak vezetőedzője, Carlo Ancelotti azonban nem hallgat a szurkolók szavára és világosan elmondta, hogy egyikük sem fog a padon kezdeni.

Amíg egészségesek, addig kirobbanthatatlanok a kezdőből. Jelenleg a csapat nem segít nekik sokat, így nehezebb a dolguk. A “BBC” továbbra is a 4-3-3-as taktikai rendszerben fog szerepelni. Nem változtatunk semmin. Ez az a felállás, ahol a játékosok a legjobban érzik magukat és a legjobb teljesítményre képesek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik