Foci

Kádár Tamás 3,5 évig Poznanban

Kádár Tamás (kádár tamás, )
Kádár Tamás (kádár tamás, )

Minden jel arra mutat, hogy a Diósgyőr válogatott belső védője megegyezett a lengyel klubbal, így hamarosan aláírja szerződését. Csak az orvosi vizsgálat van hátra.

A DVTK válogatott védője, Kádár Tamás január 29-én, csütörtökön Poznańba utazik, hogy ott orvosi vizsgálaton vegyen részt. A klubok közötti megállapodás megszületett, amennyiben Kádár Tamás megfelel az orvosi vizsgálaton és meg tud egyezni leendő klubjával, arról tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat – számolt be szerdán este a dvtk.eu.

A Sport24 már tavaly decemberben pedzegette, hogy minden bizonnyal Lengyelországban köt ki a védő, mert a legtartósabb érdeklődés onnan mutatkozott iránta. Hossza tárgyalást követően a két klub már a hétvégén megállapodott egymással, ezt a DVTK és a Poznan hivatalosan közölte is, de a játékosnak még egy két részletet tisztáznia kellett.

Úgy látszik sikerrel jártak az egyeztetések, mert a lengyel klub is honlapja arról számolt be, hogy a játékos orvosi vizsgálaton vesz részt, és ha ott mindent rendben találnak, akkor 2018 nyaráig kötnek szerződést a labdarúgóval. Ezek szerint megszülethetett a mindenkit megnyugtató üzlet, amelyről a fakt.pl úgy tudja, 400 ezer euró cserél gazdát a két klub között. Kádár Tamás Holmann Dávid és Lovrencsics Gergő mellett a harmadik magyar légiósa lesz a klubnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik