Foci

Kapós lehet a diósgyőri védő

Kádár Tamás (kádár tamás, )
Kádár Tamás (kádár tamás, )

Kádár Tamásért még nem futott be konkrét ajánlat, de vannak egyeztetések a háttérben. A válogatott játékos akkor sem fog szomorkodni, ha a DVTK-nál marad.

A magyar labdarúgó élvonalban már beköszöntött a téli szünet, azaz nem a mérkőzések, sokkal inkább az átigazolási hírek szolgáltatnak beszédtémát. A napokban felröppent a pletyka, miszerint Kádár Tamás, a DVTK válogatott védőjét Lengyelországból figyelik, a játékos pedig a dvtk.eu-nak adott évértékelőjében beszélt a jövőjéről:


Fotó: MTI

„A célom most is az, hogy vissza tudjak jutni egy erősebb bajnokságba, ezt sosem titkoltam. Úgy gondolom, hogy az a két év, amit eddig Diósgyőrben töltöttem, tökéletesen megfelelt annak, hogy amellett, hogy egy eredményes csapatot építsünk, én is fel tudjam magam építeni. Ha ki tudok kerülni külföldre, akkor az itt töltött időnek köszönhetően újra azt fogom tudni nyújtani, mint amikor először külföldön játszottam. Úgy gondolom, a válogatott meccseken is látszódott, hiába játszottunk erősebb ellenfelekkel, nem lógtam ki nagyon. Meglátjuk, mit hoz ez a tél. Ha lesz olyan kérő, mely ki tud vásárolni, megfelelő ajánlattal áll elő és megfelelő pénzt kap értem a Diósgyőr, valamint ez egy olyan csapat lesz, amire én is azt mondom, hogy előrelépés, akkor úgy gondolom, hogy a klub is és én is megfontoljuk majd ezt a lehetőséget. Egyelőre azonban nincsenek konkrét ajánlatok, így én ezzel nem szeretnék foglalkozni. Minden magyar labdarúgónak az a célja, hogy külföldön fejezze be a pályafutását, hogy nagyobb és erősebb bajnokságban is helyt tudjon állni. Meglátjuk, mit hoz a sors” – mondta a bekk.

Kádár arról is beszélt, hogy ugyan konkrétumok nincsenek, de azért akadnak érdeklődők és a háttérben zajlanak a tárgyalások is, de ő egyelőre úgy készül, hogy a Diósgyőr játékosa és akkor sem lesz szomorú, ha esetleg a téli átigazolási szezont követően is a borsodiaknál marad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik