Foci

Robin van Persie nem lát a jövőbe

Egyelőre nem akar a szerződéshosszabbítással foglalkozni. Inkább azon van, hogy több gólt lőjön.

A Manchester United labdarúgócsapata egyelőre nem lehet elégedett a szezonban nyújtott teljesítményével és a jelek szerint a játékosok is érzik, hogy több kellene tőlük. Legalábbis Robin van Persie szavai erre engednek következtetni:

„Körülbelül húsz mérkőzésen léptem pályára eddig az idényben és lőttem nyolc gólt, ami nem túl sok. Nem is örülök neki. Igazából az egész csapatra igaz, hogy kevésszer találunk be, de mindenki vállalja a felelősséget a kialakult helyzetért. Én is. Épp ezért az edzéseken és a meccseken is minden tőlem telhetőt megteszek, mert több gólt szeretnék lőni” – mondta a holland a BBC-nek.


Több gólt szeretne ünnepelni a holland
Fotó: Europress Fotóügynökség

A 31 esztendős labdarúgó szerződése a jövő nyáron lejár – 2012-ben érkezett az Arsenaltól -, jó angol szokás szerint pedig máris firtatni kezdték, hogy mikor hosszabbít. Azt mondta nem tudja:

„Nem látok a jövőbe. Ami biztos, 18 hónapig még ideköt a szerződésem, hogy utána mi lesz, azt majd meglátjuk.”

Természetesen a brit sajtó egyből ráröppent a témára és arról cikkeznek, hogy Robin van Persie nem biztos a jövőjét illetően. Ráadásul mivel még tart a téli átigazolási szezon, biztosak lehetünk benne, hogy összeboronálják majd pár klubbal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik