Foci

400 ezret fizet Kondás leköpéséért a Győr

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága súlyos pénzbírságot rótt ki a Győri ETO-ra, miután egy szurkoló a Debrecen elleni bajnokit követően leköpte az ellenfél edzőjét.

 

A FEB a Győri ETO-DVSC-Teva mérkőzéssel kapcsolatban a hazai csapatot, mint visszaesőt szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása (a játékvezető és más sportszervezet szidalmazása), valamint mert Kondás Elemért, vendégcsapat vezetőedzőjét a mérkőzés után levonuláskor egy néző leköpte 400 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte – írja az mlsz.hu

 Fotó: MTI

A FEB százezer forint befizetésére kötelezte Bíró Pétert, a Lombard Pápa ügyvezetőjét, mert  a Honvéd elleni mérkőzés szünetében az öltözőbe vonuláskor, majd a játéktérre történt kivonuláskor az öltöző épület előtt a játékvezető ítélete ellen szóban, sértő módon tiltakozott.

Waltner Róbert két bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, miután úgy rúgott bele ellenfelébe, hogy a labda számára nem volt megjátszható közelségben hozzá.

A FEB a Videoton FC-FTC mérkőzéssel kapcsolatban a listavezetőt 300 ezer, míg a fővárosiakat 200 ezer forintra büntette egyaránt a szurkolóinak megbotránkoztató viselkedése miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik