Foci

Sörrel gyógyította bokáját a magyar focista

Elképesztő dolgokra képes a megyei bajnokság. Veszprémben egy játékost le kellett cserélni, miután rácsúsztak a lábára. A sportoló sörrel kezelte a sérülést, amely egyből enyhítette a fájdalmakat.

A Veszprém megyei negyedosztályt vezető Dörgicse játékosára, Balogh Rolandra a mérkőzés 75. percében csúsztak rá. A játékos nem tudta folytatni a Pécsely elleni találkozót, így lecserélték, ám ő nem hagyományos gyógymódot választott. 

 

Fotók: Facebook.com

A játékos a bakonyifoci.hu-nak nyilatkozott az esettel kapcsolatban.

A sörös dobozok nagyon jó választásnak bizonyultak, hiszen enyhítették a fájdalmamat. Egyébként nem lepett meg, hogy a lábamról készült kép felkerült az oldalra, mert a fiúk poénkodtak a meccs után, hogy megosztják. Örültem, hogy mások is látták, mert így tippet adtunk a többi sorstársnak a gyógymódról, hogyan lehet azonnal – esetleges szakszerű ellátás híján – a fájdalmat rögvest enyhíteni

A helyzet sajnos nem ennyire rózsás, hiszen a játékos részleges szalagszakadást szenvedett.

Az orvos azt mondta, valószínű, részleges szalagszakadást szenvedtem. A hivatalos papír szerint a diagnózis bokarándulás, de ennél többről van szó. Emiatt sajnálatos módon várhatóan az utolsó nagyon fontos két meccsünket ki is kell hagynom, mivel legalább öt hétre dőltem ki” – mesélte a játékos.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik