Foci

A Palermo sem tudta megállítani a Juventust

A címvédő hazai környezetben nyert 2-0-ra a Serie A-ban.

Ahogyan arra számítani lehetett, a címvédő Juventus nem sok esélyt adott ellenfelének, a Palermónak vasárnap, az olasz labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában. A torinóiak az első félidőben akár több gólt is szerezhettek volna, de csak 1-0-ra vezettek, Vidal fejezett be magabiztosan egy szép támadást a 32. percben. Térfélcserét követően sem változott a játék képe, Llorente ráadásul megduplázta a Juve előnyét. A végén még Giovinco lőtt kapufát, így az eredmény már nem változott, a listavezető 2-0-ra nyert.


Fernando Llorente biztosította be a Juve győzelmét
Fotó: Europress Fotóügynökség 

Az Udinese az első félidőben eldöntötte az Atalanta elleni összecsapást: előbb az örökifjú Di Natale lőtte ki a felső sarkot, majd ő jegyezte a gólpasszt Thereau találatánál, a vége 2-0 lett.

A Chievo és a Genoa összecsapása volt a legfordulatosabb délután. A hazaiak még a szünet előtt előnybe kerültek, ám Matri egyenlített a 72. percben, majd a Chievo játékosa, Radovanovic állíttatta ki magát, a vendégek ráadásul büntetőt lőhettek. Pinilla kihagyta a tizenegyest, azonban a hajrában eredményes volt, így a Genoa végül megnyerte a meccset.

Eredmények – Serie A, 8. forduló

Juventus – Palermo 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Vidal (32.), Llorente (64.)

Udinese – Atalanta 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Di Natale (9.),  Thereau (36.)

Chievo – Genoa 1-2 (1-0)
Gólszerzők: Zukanovic (36.) illetve Matri (72.), Pinilla (84.)
Piros lap: Radovanovic (73.) 

Videó – Llorente góljával dőlt el végleg az összecsapás:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik