Foci

Szalai és Dzsudzsák is Dárdait istenítette

A válogatott kiválóságai a Telkiben tartott sajtótájékoztatón dícsértek az újonnan kinevezett kapitányt.

Szalai Ádám, a Hoffenheim légiósa Pintér Attila menesztését követően került újra be a válogatott keretébe. Elmondása szerint annyi változott, hogy Dárdai Pál átvette ideiglenesen a csapat irányítását.

“A döntésemet, amit korábban meghoztam, vállalom, mint ahogy a kinyilatkoztatott gondolataimat is. Többszöri beszélgetések után jutottam el oda, hogy segíteni szeretnék a csapatnak, amíg Dárdai Pál irányítása alatt van, hiszen óriási megtiszteltetés egy ilyen kapitánnyal dolgozni. Az első két edzés intenzitása mindenesetre máris ég és föld a korábbiakhoz képest.”

Fotó: MTI

A támadó hozzátette, számára mindig is az a fontos, hogy meglegyen az edzéseken az a szervezettség, az a mentalitás, ami elősegíti a karrierjét.

“Dárdai kinevezésével tudtam, hogy ez így lesz, ezért is döntöttem a visszatérés mellett. Nem úgy megyek majd vissza a klubcsapatomhoz, hogy hátrányba kerülök a többiekhez képest” – fejezte be.

Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva szélsője úgy érzi, pozitív a változás, már Dárdai Pál sajtótájékoztatójának is olyan visszhangja volt, hogy mindenki elmozdult picit pozitív irányba-

“Nincs bármiféle visszavágásról vagy törlesztésről szó a románok kapcsán. Az egy nagyon rosszul sikerült mérkőzés volt, ez viszont teljesen más lesz, egy évvel tapasztaltabbak lettünk, nem fogjuk még egyszer elkövetni azokat a hibákat. De felesleges nagy szavakat mondani, ki kell menni a pályára és megtenni, amit kell.”

Fotó: Népszava

Elárulta, nem kapott kiemelt figyelmet Dárdai részéről, az pedig, hogy zseninek nevezte, nem azt jeleni, hogy nem kell edzenie.

“Tény, hogy kellemes lökés és teher hogy így nevezett, meg is kell szakadni azért, hogy ezt kiérdemeljem, remélem, hogy vissza tudom adni neki a bizalmat, nagyon jó érzés volt hallani, amit mondott” – fogalmazott Dzsudzsák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik