Foci

Bilincsbe verték Kabát Pétert

Az Újpest nagyszájú csatárának, Kabát Petinek a napokban volt a 37. születésnapja. A focista gyakran tréfálkozik az öltözőben csapattársaival, ezért barátnője és Litauszki Róbert frappáns meglepetést eszeltek ki a számára: álrendőrök igazoltatták, a SportKlub MezTelenül stábjának kamerái pedig végigkövették az átverést.

Hamar megszületett az ötlet, hogy mi legyen a rendhagyó szülinapi meglepetés.

„Arra gondoltunk, hogy a szokásos ajándékok helyett az idén megviccelnénk Petit. Kipattant a fejemből az ötlet: mi lenne, ha két álrendőr segítségével tréfálnánk meg?” – árulta el Róka Adrienne, a csatár barátnője.

Kabát párját fuvarozta haza, amikor az álrendőrök igazoltatták és azzal gyanúsították a 37 éves sztárt, hogy születésnapja alkalmából biztosan koccintott barátaival.

 Fotó: SportKlub

„Visszapörgettem az egész napomat – tudtam, hogy nem ittam, de láttam, hogy zöld a szonda és nem értettem, hogy mitől” – mondta el Kabát Peti, akinek csuklóján azonnal kattant a bilincs…

A születésnapi tréfába Adrienne Litauszki Róbertet is beavatta.

„Minden ült, amit Adrival elterveztünk, Petit sikerült nagyon megtréfálnunk. Gondolom ezek után a következő években a szülinapján már kicsit jobban fog figyelni, ezért új ötleteken kell törnünk az eszünket, hogy újra át tudjuk verni őt” – nevetett Litauszki.

Ha kíváncsi rá, hogyan reagált Kabát Peti a születésnapi meglepetésre, a SportKlub Meztelenül című műsorában csütörtök 18.55-től és szombat déltől az egész átverést megnézheti.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!