Foci

Kétmillió forintot áldoznak Juhászék a szurkolókra

A románok elleni Eb-selejtezőre utazó szurkolók belépőit szervezett keretek között állják a magyar válogatott játékosai.

Korábban beszámoltunk róla, hogy az északírek ellen 2-1-re elvesztett mérkőzést követően felmerült Juhász Rolandékban, hogy kárpótlásként kifizetik a csapatot Romániába elkísérő drukkerek jegyeit.

Bukarestben már nem Pintér Attila ül a válogatott kispadján, az újonnan kinevezett Dárdai Pál először irányítja majd a nemzeti csapatot a rangadón. Magyarország majd háromezer jegyet kapott az összecsapásra, ám úgy néz ki, hogy az érdeklődök többségének nem kerül majd pénzbe a belépő.

„A hatalmas csalódást jelentő északírek elleni kudarc után kerestük meg a válogatott tagjait, s felvetettük nekik, jó lenne, ha gesztus gyanánt kifizetnék azok belépőit, akik a szurkolói vonattal utaznak Bukarestbe. Szerencsére a játékosok méltányolták kérésünket, s már ott tartunk, hogy csak át kell utalni a pénzt” – mondta Molnár-Tóth Marianna, a romániai túra egyik szervezője a Blikknek.

 Fotó: MTI

Juhász Roland, a Videoton válogatott védője megerősítette, valóban zajlanak az egyeztetések.

„Néhányan már beszéltünk erről a megkeresésről, de addig nem tudtunk lépni, amíg az új kapitány nem hirdetett keretet. Péntek óta okosabbak vagyunk a társaság összetételét illetően, így hamarosan pont kerülhet a történet végére.”

A válogatott tagjainak 1200 belépőt kell majd megvenniük a szurkolóknak, ami nagyjából 1,8 millió forintba kerül majd. Ha a vezetők nem csatlakoznak, ez fejenként 100 ezer forintot jelent a játékosoknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik