Foci

Az Atlético Madrid edzőjét kizárták

A címvédő Atlético Madrid a Rayo Vallecano vendégeként gól nélküli döntetlennel rajtolt a spanyol labdarúgó-bajnokság első fordulójának zárómérkőzésén. Az edző büntetésből egy kuckóból követte az eseményeket.

Úgy látszik nem múlt el nyomtalanul a győztes spanyol Szuperkupa fináléja az Atlético Madrid életében. A csapat edzője, az argentin Diego Simeone számára semmiképp, hiszen a finálé második meccsén a 4. játékvezetőnek lenyomott “tockosa” nem maradt megtorlás nélkül.

 
Diego Simeone a szobából irányít
Fotó: europress 

A Spanyol Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága nyolc (!!!) mérkőzésre eltiltotta, így hétfőn este ugyan elkísérte Madridba a Rayo Vallecano elleni bajnoki nyitányra csapatát, de szokatlan módon még a lelátóra sem ülhetett fel.

Az ítéletnek megfelelően egy látszólag elég puritán szobácskában – a marca.com szerint ez a vendéglátó klub sajtószobája kucorgott – és tartotta telefonon a kapcsolatot a kispaddal. Röhej…

Simeone fanatikusan hisz játékosaiban és viszont. Hiányát pedig megérzi az Atlétic úgy látszik, mert biztos győzelem helyett a küzdelmen kívül másra nem futotta a bajnok erejéből a tavalyi 12. ellen (0-0).

Riválisai közül a Real Madrid és a Barcelona is győzelemmel kezdett.

Primera División, 1. forduló, eredmény:

Rayo Vallecano-Atlético Madrid 0-0
Real Madrid-Cordoba 1-0 (1-0)

vasárnap játszották:
Levante-Villarreal 0-2 (0-0)
FC Barcelona-Elche 3-0 (1-0)
Celta Vigo-Getafe 3-1 (1-0)
Eibar-Real Sociedad 1-0 (1-0)

szombaton játszották:
Almería-Espanyol 1-1 (0-0)
Málaga-Athletic Bilbao 1-0 (1-0)
Granada-Deportivo La Coruna 2-1 (0-1)
Sevilla-Valencia 1-1 (1-0)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik