Foci

De ki ez az Immobile?!

Nem kell mesterhármas, Ciro! Háromból pont is elég!

Nem, nem a Messiás attól függetlenül, hogy legalább annyira várták, hogy Prandelli a pályára szólítsa az uruk ellen. Ciro Immobile egy 24 éves olasz focista, most fejezte be második idényét a Serie A-ban. Csatár, a 2013-2014-es szezonban a Serie A gólkirálya volt és alig egy hónapja, hogy bejelentették: a Borussia Dortmund megvásárolta a Torinótól, 2019-ig írt alá a német csapatnak.

Fotó: Europress Fotóügynökség

Ciro Immobile névjegye

Kor: 24 év (1990. február 20.)
Magasság: 185 cm
Pozíció: csatár
Mez: 17
Klub: Borussia Dortmund

A fiatal támadó 22 gólt lőtt a szezonban, köztük mesterhármast is, nem is egyet. Először a Torino színeiben a Livornónak a Serie A 29. fordulójában, és az olasz válogatott felkészülési meccsén is, a brazil Fluminense ellen.

Itt a mérkőzés legjobbja is ő volt. Nem akkora tehetség, mint Balotelli vagy Cassano, cserébe olyan lelkesedés és megszállottság jellemzi, ami egyre kevesebb focistát. A brazil vb-n eddig 17 percet játszott, az angolok ellen, Balotelli helyén.

A goal.com is beválogatta a nyolc fiatal tehetséges focista közé, akiknek a brazil foci vb igazi áttörést hozhat. Hajrá, Ciro! Nem kell mesterhármas! Háromból pont is elég!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik