Foci

Thomas Dollal erősít a Fradi – játékengedélyt kapott

A 48 éves német szakember bizonyítani akarja, hogysemmit sem felejtett a labdarúgás tudományából. Avagy nem csak a partvonal mellől képes magyarázni, éles helyzetben is be tudja mutatni a gyakorlatokat.

A 29-szeres NDK és 18-szoros német válogatott Thomas Doll természetesen nem a Ferencváros első csapatának bajnokijára készül, középpályásként nem Bödét, vagy Busait akarja gólhelyzetbe hozni. Bár ki tudja, amilyen “jó csontban van” még akár ott is megállná a helyét egy-egy félidő erejéig – a csapat januári edzőtáborában rögzített trükköket látva mindenképp.

A német szakembert a zöld-fehér klub vele egyívású egykori kedvencei biztatják, ugyan szálljon már be hozzájuk az öregfiú csapatba. A többek közt Keller Józsival, Telek “Mancival” felálló védelem előtt meglehet jól jön az erősítés a Lipcsei, Szenes, Szűcs Mihály fémjelezte középpályán és Wukovics, vagy Kuntics is örülne egy-egy forintos labdának.


Thomas Doll kiváló formában van. Rendszeresen fut és jó példával jár: gyakorta maga is beszáll az edzésekbe
Forrás: fradi.hu

Ami tény, a Blikk szerint Thomas Doll játékengedélyért folyamodott, de mivel külföldi állampolgár, adminisztrációs problémák léptek fel. A német szövetség meglehetősen lassan adta ki a játékengedélyét, ami hétfőre megérkezett. A tervek szerint az ESMTK ellen esedékes bajnokin már pályára is lépett volna Doll. de bármennyire szerették volna, ez nem jött össze. A klub honlapján olvasható beszámoló szerint a hétfő délután 3-0-ra megnyert találkozón még nem lépett pályára az egykori Frankfurt, Dortmund, Lazio kedvenc .

Ajánlott videó

Olvasói sztorik