Foci

0-2-ről felállt, majd kapott még hármat a Loki

garami józsef (garami józsef, )
garami józsef (garami józsef, )

A Debreceni VSC 5-2-es vereséget szenvedett el az MTK otthonában az OTP Bank Liga 24. fordulójában.

Jól indult a találkozó a fővárosi együttes számára, hisz az MTK már az első negyed óra végén kétgólos előnyre tett szert.

Előbb Horváth Zsolt volt eredményes egy mutatós akció végén, majd Pölöskei beadására érkezett Vass, s megduplázta csapata fórját.

A bajnoki címre pályázó Loki természetesen nem adta fel a találkozót, a félidő derekán Vadnai szépített, sőt, Kulcsár találatával még a szünet előtt egyenlíteni tudott a Debrecen.

Ekkor úgy tűnt, hogy “helyre áll a rend”, s az esélyesebbnek titulált vendégek simán behúzzák a három pontot, ám közel sem ez történt.

Fotó: MTI

A fordulás után Pölöskei juttatta újra előnybe Garami József alakulatát, majd nem sokkal később Kanta volt eredményes, így visszaállt a kétgólos különbség a csapatok között.

A hajrában ahelyett, hogy felzárkózott volna a DVSC, Vukmir eldöntötte a találkozó sorsát, miután 10 perccel a lefújás előtt 20 méterről lőtt a bal alsóba.

Eredmény – OTP Bank Liga, 24. forduló:

MTK Budapest – DVSC-TEVA 5-2 (2-2)
Hidegkuti Stadion, 1500 néző, v.: Vad II.

MTK: Hegedüs L. – Nagy T., Rodenbücher, Vukmir, Fejes – Horváth Zs. (Batik, 90.), Kálnoki Kis, Kanta J., Pölöskei Zs., Vass P. – Torghelle (Eppel, 90.)

Debrecen: Novakovic – Lázár P., Máté P., Morozov, Korhut – Vadnai (Seydi, 78.), Zsida – Mihelic (Bódi, 63.), Szakály P., Kulcsár T. (Tisza, 63.) – Sidibe

gólszerzők: Horváth Zs. (11.), Vass P. (14.), Pölöskei Zs. (48.), Kanta J. (62., 11-esből), Vukmir (82.), illetve Vadnai (22.), Kulcsár (40.)

sárga lap: Sidibe (13.), Máté P. (60.), Mihelic (62.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik