Foci

Cseh és török csapat a Lokinak és a Honvédnek

dvsc (dvsc, debreceni vsc, )
dvsc (dvsc, debreceni vsc, )

A Loki bízhat abban, hogy kis szerencsével az Európa Liga újabb selejtezőkörébe kerülhet, mert a Jablonec verhetőnek tűnik, A Honvéd nehéz helyzetben van.


Fotó: MTI

Nem sikerült fényesen a csütörtöki játéknap sem a magyar kupacsapatok számára az európai porondon. A Budapest Honvéd emberelőnyben kapott ki 2-0-ra a szerb Vojvodina otthonában.

A DVSC a 93. percig vezetett a norvég Strömsgodsted otthonában, végül Kovács Péter egyenlített. Ennek ellenére a debreceniek bízhatnak a leginkább a továbbjutásban a három, még álló magyar csapat közül (a Győr a BL-ben 0-2-re áll az izraeli visszavágó előtt a Maccabi Tel-Aviv ellen).

A pénteki nyoni sorsoláson kiderült, hogy a DVSC a cseh Jabloneccel, a Honvéd pedig a török Bursasporral találkozna a 3. selejtezőkörben továbbjutása esetén.

A következő fordulóban már a nagyok is bekapcsolódnak a küzdelmekbe: a spanyol Sevilla a Mladost Podgorica-Senica párharc továbbjutójával meccsel, míg a Swansea északi rangadón bizonyíthat vagy a Malmö vagy a Hibernian ellen. Az Udinesére egy kazah – Irtis Pavlodar -, vagy bosnyák – Siroki Brijeg – túra vár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik