Foci

Az Arsenal lehet a befutó Rooney-ügyben

wayne rooney (wayne rooney, )
wayne rooney (wayne rooney, )

Arsene Wenger elárulta, az Arsenal kész összerakni egy olyan átigazolási csomagot, mely elegendő lehet Wayne Rooney megszerzéséhez.

Az angol válogatott és a Manchester United támadója, Wayne Rooney szinte biztos, hogy a nyáron távozik a Manchester Unitedtől, a kérdés már csak az, melyik klubnál köt ki.

Korábban a PSG, a Newcastle és az Arsenal mutatott érdeklődést a csatár iránt, ám az Ágyúsok már közel járnak ahhoz, hogy ajánlatot is tegyenek érte.

Így akár létrejöhet az a helyzet, hogy tavaly ugyan Robin van Persie épp a United miatt hagyta ott az Arsenalt, most viszont a Vörös Ördögöktől szerezne meg egy kiváló labdarúgót a londoni alakulat.

Rooney számára már csak azért sem lenne rossz választás az Arsenal, mivel válogatottbeli társaival rúghatná együtt a bőrt: Jack Wilshere, Theo Walcott és Alex Oxlade-Chamberlain lenne az új csapattárs.

Arsene Wenger pedig elmondta, a klub legjobban kereső játékosává tennék Rooneyt, ha aláír a piros-fehérekhez. Wenger azonban nem csak pénzben térítené meg a 27 éves labdarúgó árát, hanem játékosokat is adna érte, így egy komoly csomagot szeretne összeállítani, amire a United biztos rábólint.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik