Foci

Íme az NB1 legsportszerűtlenebb játékosai

Jova-Levente(960x640).jpg (jova levente, ftc, fradi, ferencváros, )
Jova-Levente(960x640).jpg (jova levente, ftc, fradi, ferencváros, )

A vasárnapi Fradi-Újpest bajnoki labdarúgó mérkőzést követően történt egy-két megbotránkoztató megnyilvánulás a játékosok részéről.

Mindamellett, hogy a rendkívül szimpatikus Fradi edző szerint a magyar foci ünnepe volt a vasárnapi Fradi-Újpest (2-1) rangadón történt egy s más, ami elrontotta ezt az ünnepet. A magukat szurkolóknak nevező lila és zöld színben felvonuló kétes elemek utcai balhézáséról most nem beszélnénk. Szerencsére a stadionban egy-két petárda és füstbomba elpukkantásán kívül nem volt nagyobb gond.

Ami viszont a Fradi játékosának, jelesül a kapus Jova Leventének a viselkedését illeti, arról más nem jut eszünkbe, mint hogy finoman és visszafogottan a: “na ezért sportszerűségi díjat tutira nem kap”.

Jova elmondása szerint a felfokozott hangulatban megfeledkezett magáról és a mellékelt képen látható szurkolótól kapott pólót húzta magára a nagy ünneplésben. Aki nem látná rendesen: Dolce and Gabbana logót viccesen Dózsás and Ge…k-re fordította a jeles szerző…

Mindemellett a “legsportszerűtlenebb játékos” díj második helyezettje z újpesti Lázár Bence, aki Somáliát pocskondiázta annak káprázatos gólját követően, mondván se jobbal, se ballal nem tud lőni…  A képzeletbeli dobogó harmadik fokán a végzett az “ősfradista” Julian Jenner, aki egy lila majmot harapott szét örömében.

Ilyenek jutnak eszünkbe: az ellenfél tisztelete, sportolóhoz méltó magatartás, példaképek (lehetnének), és sorolhatnánk napestig, de felesleges. Az ember mindig jobbra számít…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik