Foci

A Lazióval néznek farkasszemet Hajnalék

Hajnal Tamás (hajnal tamás, )
Hajnal Tamás (hajnal tamás, )

A negyeddöntőkhöz érkezett az Európa Liga egyenes kieséses szakasza: Hajnal Tamás csapata a Laziót fogadja, Vad II. István pedig ismét meccset kapott.

A tavaly BL-győztes Chelsea a legjobb nyolc közé jutásért a bukaresti Steauával csap össze: a londoniak számára nem volt sima az előző kör a Sparta Praha ellen, hiszen csak 2-1-gyel mentek tovább, de ugyanez elmondható a románokról is, akik az Ajaxot csak tizenegyesekkel búcsúztatták.

Ellenben a Stuttgartak és a Laziónak könnyű dolga volt, hiszen a svábok a Genket, az olaszok a Mönchengladbachot intézték el.

A címvédő Atlético Madrid legyőzője, az orosz Rubin Kazany feltüzelve várja a Levante elleni párharcot. A Matracosok kiejtése után ugyanis kevés olyan együttes van a legjobb 16 között, akik komolyabb játékerőt képviselnek, ráadásul ismételt sikerükkel egy másik spanyol alakulatot is búcsúztatnának.

Hajnal Tamás mellett egy másik magyarért is szoríthatunk csütörtök este: Vad II. István, aki az előző fordulóban az Atlético Madrid – Rubin Kazany meccsen dirigált, most az Anzsi Mahacskala – Newcastle United összecsapást vezeti.

A Sport24-en a Tottenham–Internazionale mérkőzést élőben követhetik olvasóink.

Európa Liga, nyolcaddöntő, első mérkőzések

Anzsi Mahacskala (orosz) – Newcastle United (angol) 18.00
VfB Stuttgart (német) – Lazio (olasz) 19.00
Plzen (cseh) – Fenerbahce (török) 19.00
Steaua Bucuresti (román) – Chelsea (angol) 19.00
Benfica (portugál) – Girondins Bordeaux (francia) 21.05
Tottenham Hotspur (angol) – Internazionale (olasz) 21.05
Levante (spanyol) – Rubin Kazany (orosz) 21.05
Basel (svájci) – Zenit (orosz) 21.05

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik