Foci

Az Újpest szektora is tele lesz a derbin

újpest (újpest, szurkolók, szusza ferenc stadion, )
újpest (újpest, szurkolók, szusza ferenc stadion, )

A lila-fehér drukkerek fél óra alatt elkapkodták a maradék jegyeket a március 10-i, Ferencváros elleni idegenbeli rangadóra.

(Fotó: Facebook / Újpest FC)

Az Újpest labdarúgócsapata a hétvégén a Paks elleni hazai meccsel kezdi a tavaszi menetelést, de a lilák híveit ez a találkozó kevésbé hozza lázba, annak ellenére, hogy a csapatnak minden pontra égető szüksége van.

Az újpestiek gondolatban már a március 10-i, Ferencváros elleni idegenbeli bajnokira hangolnak. A ferencvárosi szurkolók minden jegyet lefoglaltak korábban saját stadionjukban, és szerdán az 1400 újpesti tikett felét is megvásárolták a lila-fehér bérletesek.

Csütörtökön azok is vehettek jegyet, akik nem bérletesek, és 14 órakor ki is nyitottak a Szusza Ferenc Stadion pénztárai. Nos, fél óra alatt elkelt a maradék 700 jegy.

A Facebookon kommentelő újpesti drukkerek egy része ugyanakkor nehezményezte, hogy nem volt korlátozás a jegyvásárlást illetően, volt, aki 20-30 jegyet vett – ők alighanem továbbértékesítik majd azokat.

A derbin így telt ház lesz, 12 ezer néző űzheti győzelembe a 6. helyen álló Ferencvárost vagy a 10. helyen álló Újpestet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik