Foci

Beckham nem megy Ausztráliába

David Beckham, Robbie Keane (david beckham, robbie keane, )
David Beckham, Robbie Keane (david beckham, robbie keane, )

Az Ausztrál Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint David Beckham a szigetországba tart. Erről csak az érintett nem tud.

Mi is írtunk róla, hogy az ausztrál szövetség (FFA) közleményben tudatta, tárgyalásokat folytatnak David Beckhammel arról, hogy a középpályás is Ausztráliában folytassa a pályafutását. Az A-League-be az utóbbi időben számos sztár szerződött, mint például Alessandro Del Piero, Emile Heskey, vagy Shinji Ono.

Pár órával később azonban kiderült a turpisság: Beckham nem megy Ausztráliába. Erről az őt képviselő menedzser iroda tájékoztatta a nagyérdeműt.

„Mindig óriási az érdeklődés David iránt, a világ minden tájáról jelentkeznek a klubok, hogy leigazolnák őt. Neki ugyanakkor nem szerepel a tervei közt, hogy Ausztráliában focizzon. David most az MLS rájátszására koncentrál minden idegszálával” – így a szóvivő.

Nem csoda, hogy a 37 esztendős játékos egyelőre az amerikai bajnokságra fókuszál, jelenlegi együttese, a Los Angeles Galaxy ugyanis egy lépésre van a döntőtől: a kaliforniaiak 3-0-ra nyertek a Seattle Sounder elleni elődöntő odavágóján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik