Foci

Jó bajnoki formában fogadja a Kaposvár a Vidit

kaposvár-rákóczi fc (rákóczi fc, )
kaposvár-rákóczi fc (rákóczi fc, )

Remek mérkőzés válhat a Rákóczi és a Videoton vasárnapi randevújából, az OTP Bank Liga 13. fordulójában.

Az Európa Ligában menetelő Videoton csütörtökön Baselben játszik mérkőzést, így kérdés, milyen összeállításban lép pályára Paulo Sousa együttese a Kaposvár elleni vasárnapi bajnokin.

A Debrecent az elmúlt fordulóban legyőző Vidi most ahhoz a Kaposvárhoz látogat, amely legutóbb Diósgyőrben tudott győzni, ugyanakkor kemény pofont kapott szerdán a Magyar Kupában, amikor kiesett a Dunaújváros vendégeként.

“Természetesen a Videoton FC a mérkőzés esélyese, de remélem, hogy – elsősorban – mentálisan megfelelően fel tudtam készíteni a csapatomat, és egy jó meccset játszhatunk vasárnap. Két nagyon fontos bajnokit nyertünk meg az előző fordulókban, először egy megyei rangadón a Siófokot, majd idegenben a Diósgyőrt is meg tudtuk verni, viszont kedden kiestünk a Magyar Kupából. Az elején bekapott gól után hiába támadtuk végig a mérkőzést, hiányzott a kreativitás a játékosokból, ami végül a Dunaújváros győzelmét eredményezte. Éppen ezért nem a legjobb előjelekkel várjuk az összecsapást” nyilatkozta a vidi.hu-nak Prukner László, a Rákóczi vezetőedzője.

“Az, hogy a Kaposvár több mint négy mérkőzés óta nem kapott gólt a bajnokságban, jól mutatja, hogy egy rendkívül masszív csapatról van szó. Diósgyőri győzelmük minden bizonnyal nagy lökést ad nekik az ősz további részére. Ettől függetlenül szeretnénk elhozni a három pontot vasárnap, hogy még közelebb zárkózzunk a Győrhöz és a Debrecenhez” – ezt Szolnoki Roland, a Vidi védője nyilatkozta a honlapnak.

Tény, a Kaposvár 365 perce nem kapott gólt az NB I.-ben, így vasárnap 16 órától nehéz dolga lesz a Vidinek a somogyi megyeszékhelyen. A találkozót Bognár Tamás vezeti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik