Foci

A Vidi meccsén 12 ezren már biztosan lesznek

videoton fc (i) (videoton fc, )
videoton fc (i) (videoton fc, )

Nagyon jól fogynak a Videoton–Sporting Európa Liga-mérkőzésre a jegyek, a második EL-meccset is a Story4 közvetíti majd.

Már több mint 9000 hely elkelt a csütörtöki EL-találkozóra, amelyet a Videoton vív a portugál sztárcsapat, a Sporting Lisboa ellenében.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a mérkőzés napján is kaphatók jegyek. A stadion külső 2/A pénztára két ablakkal reggel 9 órától nyitva tart, 17 órától pedig a többi pénztár is a vásárlók rendelkezésére áll – emlékeztet a vidi.hu oldal.

A klub arra kéri a szurkolókat, hogy az E, F, G, H, I, J szektorokba érkezzenek korábban, mert a nagy érdeklődés és a szigorúbb, többlépcsős beléptetés miatt várhatóan a szokottnál hosszabb időt vesz igénybe, míg elfoglalhatják helyeiket.

Az RBD, a csapat fő szurkolótábora koreográfiával készül, már csak ezért is érdemes legalább két órával a kezdés előtt megérkezni a stadionhoz!

A stadionban egyébként várhatóan ott lesz a 3700 bérletes is, azaz már most biztos, hogy több mint 12 ezren lesznek a Sóstói-stadionban.

Az első EL-találkozót egyébként a Videoton 3-0-ra elveszítette a Genk ellenében, míg a Sporting odahaza játszott 0-0-t a Basellel.

A Videoton második csoportmérkőzését október 4-én, csütörtökön 20 óra 45 perctől a STORY4 televízió élőben közvetíti, míg online élőképes közvetítésben honlapunkon, a www.sport24.hu-n is követhetik a találkozót.

(Az online közvetítést az UEFA-jogok értelmében csak Magyarország területéről lehet majd nézni!)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik