Foci

Détári kiakadt a játékvezetői ruha színére

Több hazai szurkolói is bekeveredett az Újpest-Ferencváros bajnoki után tartott sajtótájékoztatóra.

Ahogyan arról beszámoltunk, a Ferencváros az utolsó pillanatban vesztett pontot, egészen pontosan pontokat a Megyeri úton az OTP Bank Liga vasárnapi rangadóján.

Az Újpest 1-0-ra vezetett a 90. percig, akkor Orosz Márk egyenlített, de jött az Újpest első szöglete a 94. percben, annak végén Bavon megszerezte a győztes gólt a hazaiaknak.

A pepsifoci.hu oldal tudósítása szerint a meccset követő sajtótájékoztatóra valamilyen oknál fogva több újpesti drukker is beszabadult, közülük egy folyamatosan kommentálta Détári Lajos, a vendégek szakvezetőjének értékelését.

Détári szerint mindkét csapat sokat tett a győzelemért, a második félidőben szerinte az Újpest nem ment át saját térfelén. A szakember szerint rászolgáltak volna az egy pontra, de hetek óta nem megy a góllövés a csapatnak.

Jos Daerden, a lila-fehérek vezetőedzője szerint a meleg befolyásolta a játékot, amelynek végén hitchkocki forgatókönyv után tudtak nyerni.

A nem várt vendég, az újpesti drukker jelenlétét egy idő után szóvá tette Détári Lajos, aki később nehezményezte azt is, hogy a játékvezető fekete nadrágban és sportszárban vezette a meccset, miközben az FTC játékosai is feketében játszottak. Ez megtéveszthette a vendégeket, Somalia egy alkalommal Détári szerint emiatt passzolt rossz helyre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik