Foci

Casillas barátnője csúnyán felsült

Sara Carbonero (sara carbonero, )
Sara Carbonero (sara carbonero, )

Az Európa- és világbajnok labdarúgó kapus párja Andrés Iniestát faggatta arról, hogy szívesen lőtt-e volna büntetőt Portugália ellen. A középpályás rúgta csapata második 11-esét a párbajban.

Amint arról írtunk, a címvédő spanyol labdarúgó-válogatott egy felejthető mérkőzésen győzte le büntetőkkel portugál riválisát, így Vicente Del Bosque csapata jutott be a lengyel-ukrán közös rendezésű kontinenstorna döntőjébe.

A szerda esti találkozót követően Sara Carbonero, Iker Casillas barátnője kapta mikrofonvégre Andrés Iniestát, az ibériai gárda motorját. A beszélgetés a megszokott mederben zajlott, majd a végén a hölgy arról faggatta a középpályást, hogy szívesen rúgott volna büntetőt. Iniesta nem jött zavarba, miután felhívta rá Carbonero kisasszony figyelmét, hogy ő lőtte a másodikat szemrebbenés nélkül értékelte a 11-es rúgásokat is. A spanyol Telecinco üdvöskéje ezt követően kacarászva adta vissza a szót a stúdiónak.

A büntetőket egyébként 4-2-re nyerték a spanyolok, Portugáliától Moutinho és Bruno Alves is kihagyta a maga pontrúgását, míg a túloldalon csak Xabi Alonso rontott, Iniesta, Gerard Piqué, Sergio Ramos és Cesc Fabregas is értékesítette a maga tizenegyesét. Cristiano Ronaldót ötödik rúgónak jelölte ki Paulo Bento, a Real csillaga így már nem rúghatott Iker Casillasnak.

Videó: Büntetőpárbaj döntött a spanyol-portugál meccsen

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik