Foci

Walcott védi Wengert

Nem Arséne Wenger, hanem a játékosok tehetnek az Arsenal gyenge szezonkezdéséről, legalábbis Theo Walcott, a Ágyúsok szélsője szerint.

Az Ágyúsok 1953 óta nem rajtoltak olyan rosszul, mint az idén: 15 megszerezhető pontból csak négyet gyűjtöttek be, s a Premier League tabellájának 17. helyén szerénykednek. A szurkolók nagy része Wengert okolja, és a tréner menesztését követeli, Walcott azonban bízik a francia szakemberben.

“A főnök nagyszerű ember, meg tud birkózni az őt érő kritikával” – fogalmazott a 22 éves futballista. “Tizenöt éve a klubnál dolgozik, tudja, mit csinál, nekünk, a játékosoknak viszont magunkba kell néznünk, és őszintén szólva itt az ideje, hogy elkezdjünk játszani.

Sokan bántják a védőinket, de a védekezés nem csak a hátul futballozó négy emberen múlik, csapatként kell meggátolnunk az ellenfelet a gólszerzésben.”

Az Arsenal szombaton a magyar válogatott kapus Bogdán Ádámot is foglalkoztató Bolton Wandererst fogadja, s a statisztika alapján jó esélye van a győzelemre, riválisa ugyanis 1962 januárjában nyert utoljára bajnoki meccsen az Ágyúsok vendégeként.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik