Foci

Abdi és Andrezinho mehet, amerre lát

A Ferencváros átadólistára tette két meghatározó játékosát. Az elnök szerint nem értették meg a Fradi "örök törvényeit".

Úgy tűnik, a Ferencváros csatlakozik az Újpesthez és a Vasashoz, és ezzel azokhoz az élvonalbeli egyesületkehze, ahol a tisztán látás ismeretlen fogalom.

“Nehéz döntést hozott tegnap az FTC labdarugó szakosztályának vezetősége. A csapat meghatározó játékosainak egyetértésével mától Liban Abdit, és Andrezinhot a csapat első keretétől felfüggesztette, egyúttal kérte az őket képviselő menedzsereket, hogy rövid időn belül keressenek nekik új csapatot”.

Ezt a helyesírási hibákkal tarkított közleményt tette ki üzenőfalára Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke a Facebookon.

“A döntést nehezítette, hogy tehetséges, meccseket eldönteni tudó labdarúgókról van szó, akik azonban nem értették meg a Ferencváros örök törvényét, mely az erkölcs, erő, egyetértésen alapszik” – szólt a rendhagyó közlemény utolsó mondata.

Az FTC eddig pocsékul szerepel a bajnokságban, mindössze két döntetlent ért el, és kikapott Debrecenben, illetve legutóbb a Pécs ellenében, az Üllői úton.

A most hozott döntés az elnök szerint is fájdalmas, a drukkerek szerint pedig érthetetlen. Nem kímélik a zöldek első emberét az üzenőfalán. Néhány megjegyzés a kommentek közül:

“Kubatov úr! Nem tudom az okokat de Abdi és Andrazinho nélkül mi lesz a cél? bent maradás? mert gondolom igazolásra meg nincs pénz…mi jöhet még?!”

“Nagyon jó, két játékost kirugtunk, gondolom ingyen távozhatnak a legnagyobb értékeink…”

“A nagy szavakból,ígéretekből-amit Öntől hallottunk az utóbi hónapokban-semmi nem valósult meg,sőt a helyzet egyre elkeserítőbb.”

“Ez nem politika,ahol elég,ha valaki jól forgatja a szavakat,itt tenni is kell…”

“Az erkölcs, erő, egyetértésbe belefér ez a hazugság a szurkolók felé?: Prukner: Abdi sérült”.

A Ferencváros a hétvégén a Honvéd otthonába látogat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik