Foci

Tucatnyi Szpari-játékost igazolna a Pécs

A labdarúgó NB 1-be feljutott baranyai alakulat a hírek szerint 75 milliót adna a Nyíregyháza tizenkét futballistájáért.

Az NB II-ben bronzérmet szerző Nyíregyházi Spartacus klubházában több futballista is megjelent vasárnap délelőtt, hogy a jövőjükről egyeztessenek a klub vezetőivel – számol be róla a Szabolcs Online. A lap szerint megjelent Matyi Dezső (képünkön), az élvonalba frissen feljutott Pécsi MFC tulajdonosa, mellette Bérczy Balázs ügyvezető és Mészáros Ferenc vezetőedző is a baranyaiakat képviselte.

Mint írják, a pécsiek már korábban is tárgyaltak a Nyíregyháza többségi tulajdonosával, Sziky Gyulával. Az elképzelések szerint 75 millióért Holczer, Kovacsevics, Goia, Boukar, Bajzát, Pákolicz, Andorka, Demjén, valamint a fiatalok közül Hrabina, Reznek, Tudja és Banka költözne Pécsre, míg a Szparinál a kapott összegből kifizetnék az elmaradásokat.

A lap beszámolója szerint a kiszemelt futballisták egyenként is asztalhoz ültek a pécsi vezetőkkel, bár például Bajzát Péter ma nem jelent meg a klubházban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik