Foci

Európai gólparádé – szombati videók

A Real hatot, a Bayern nyolcat vágott a szombati bajnokin. Íme, a legérdekesebb mérkőzések Európából.

Nem gondolhattuk volna, hogy a BL-helyért küzdő Bayern München ekkora fölénnyel veri a Bundesligától a vereségével búcsúzó St. Paulit. Végül 8-1-re nyertek Robbenék.

Mario Gomez a hírek szerint akár tíz gólt is lőhetett volna, végül csak a szokásos mesterhármasáig jutott, ötödik alkalommal ebben a szezonban.

A Bayern nyolcasa:

Maradva a Bundesligánál: eldőlt, hogy a VfB Stuttgart jövőre is az első osztályban szerepel, remek hír, hogy mindezt nagy mértékben köüszönheti a harmadik idénybeli gólját szerző, és ezúttal is jól irányító Hajnal Tamásnak. Pedig a Hannover a BL-ért küzdött.

A Stuttgart 2-1-es győzelme a Hannover felett:

A Real Madrid annyit tudott tenni szombaton, hogy megakadályozta a Barcelona idő előtti bajnoki címét. Ehhez közönségszórakoztató játékkal jutott el a királyi gárda, Cristiano Ronaldo mellesleg mesternégyest szerzett és átvette a vezetést a góllövőlistán. A Real 6-2-re nyert Sevillában.

Nézzük meg a hat madridi gólt:

A Malaga földcsuszamlás-szerzű győzelmet (3-0) aratott az Atletico Madrid otthonában, amivel alighanem végképp biztosította helyét az élvonalban. Pellegrini együttese huszáros hajrát vágott a bajnokság hajrájában, így megérdemlik a bennmaradást – többek szerint már Alessandro Nesta megszerzésén fáradoznak a vezetők.

A Malaga sikere Madridban:

Angliában két érdekesebb esemény történt szombaton – majd vasárnap aztán jön a feketeleves a manchesteri rangadóval -, az egyik váratlanabb volt, mint a másik. A Manchester City még vezetett az Everton otthonában, mégis vereséget szenvedett, nagy baj ez a BL-helyért harcoló Mancini-alakulat számára.

A City veresége Liverpoolban:

Tragikusabb volt a másik történés: a Blackpool-Tottenham Hotspur (1-1) mérkőzésen minden valószínűség szerint eltörték Gareth Bale lábát. A wales középpályás nagyon nagy fájdalmak mellett került kórházba, egyenesen a mérkőzés helyszínéről.

Először az egy percen belül két 11-est hozó meccs összefoglalója:

Itt pedig megnézhetjük Bale szerencsétlen sérülését:

A végére hagytuk a Milan bajnoki címét: merthogy egy pont kellett Silvio Berlusconi együttesének, ezt pedig egy 0-0-s döntetlennel meg is szerezték a Roma otthonában. A piros-feketék hét év után lettek aranyérmesek az olasz labdarúgó-bajnokságban.

Megnézhetjük, hogyan ünnepeltek Ibrahimovicék:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik