Foci

“Jobbak voltunk a Tottenhamnél”

A Milan vezetőedzője, Massimiliano Allegri, illetve a csatár Zlatan Ibrahimovic is úgy érzi, megérdemelték volna a továbbjutást.

A Milan bármennyire is támadott a White Heart Lane-en szerda este a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, a gól csak nem akart összejönni, a 0-0-ás döntetlen pedig azt jelentette, hogy a Tottenham lépett tovább a legjobb nyolcba.

Massimiliano Allegri övéit dicsérte, mondván mindent megtettek a győzelemért, a támadóhármas teljesítménye pedig a rúgott gól elmaradása ellenére is lenyűgözte. A szakember egy kicsit kesergett az első meccs miatt (az angolok 1-0-ra nyertek Milanóban), azonban már előre tekint, szerinte erre a mérkőzésre lehet építeni a bajnokságban is.

Zlatan Ibrahimovic szerint egyedül a gól elmaradása miatt bosszankodhatnak, ő úgy látta, hogy a Spurs a két felvonás során egyszer lőtt kapura, az is beakadt, azonban végig a Milan dominált. Hozzátette, nem mindig a jobb csapat nyer, azonban ő sem kesereg, szerinte a bajnoki címmel és az Olasz Kupával kell vigasztalódnia az együttesnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik