Foci

Mourinho túlzottan örült, majdnem megdobták

A Villarreal játékosa, Cani vélte provokálásnak a portugál szakember cselekedetét a két együttes vasárnapi rangadóján.

Mint arról már írtunk, a Real Madrid a triplázó, valamint egy gólpasszt is adó Cristiano Ronaldónak is köszönhetően egy fordulatos mérkőzésen győzte le a rivális Villarrealt a spanyol bajnokság vasárnapi játéknapján, a 4-2-es fővárosi sikerrel záruló összecsapáson Kaká is betalált.

Épp a brazil középpályás gólja utáni jelenetsor váltott ki vitát: José Mourinho a vendégek kispadja előtt kezdte el rázni az öklét, amiért a Sárga Tengeralattjáró egyik játékosa, a szintén gólszerző Cani egy felé dobott vizes flaskával honorálta a cselekedet – a játékvezető pedig ezt egy pirossal.

A portugál szakember a lefújást követően elmondta, nem szeretett volna senkit sem provokálni, egyszerűen a Villarreal cseresora mögött foglalt helyet a fia. Vele szerette volna megosztani örömét.

Volt egy hasonló esete Mourinhónak még az Internél: tavaly a Bajnokok Ligája elődöntőjében, miután sikerült kiejteni a Barcelonát végigsprintelt a Nou Camp gyepén és úgy örült. Ezt később azzal magyarázta, hogy a milánói drukkerekhez sietett, hogy megossza velük ezt a felemelő érzést.

Az eset:

í/center>

Ajánlott videó

Olvasói sztorik