Foci

Hemingway: nem tartozunk senkinek

A Honvéd tulajdonosa szerint csak a "rosszcsont" újságírók terjesztik azt, hogy tartozik a klub a játékosok felé.

A Honvéd labdarúgócsapata a hétvégi fordulóban 1-0-ra kikapott a Siófoktól. A találkozón már a megbízott vezetőedző, Szalai László ült a kispadon, mert egy héttel korábban Massimo Morales lemondott a posztról.

Az olasz szakember indoklásként elárulta, nagy bajok vannak a klubnak, más források pedig arról szóltak, hogy ezek a problémák anyagi jellegűek.

George F. Hemingway, a csapat tulajdonosa a pepsifoci.hu oldalon vezetett blogjában hétfőn eloszlatta ezeket a kételyeket. A klub vezetője először tisztázta, ezentúl csak rosszcsontoknak nevezi majd a Honvédot jogtalanul támadó, mocskoló egyéneket, nem használ nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket.

Hemingway tényként közölte, minden játékos rendben megkapja a járandóságát, sőt, már a december 10-én esedékes fizetés is a bankban van. A sportvezető azt is ajánlja, hogy a Honvéd helyett az újságírók foglalkozzanak inkább ismét a celebek szexuális életével.

A Honvéd tulajdonosa beszélt a két előrehozott tavaszi fordulóról is. Szerinte a magyar bajnokságot március és november között kellene lebonyolítani. Úgy gondolja, semmivel sem lennének kevesebben júliusban egy bajnokin, mint decemberben.

AJÁNLOTT LINKEK:

Hemingway: Rosszcsontok (pepsifoci.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik