Foci

Kikapott az Újpest, állt a játék Kaposváron

Kaposváron a vendég Honvéd-drukkerek miatt tíz percig állt a játék, a fővárosiak pirotechnikai eszközöket dobáltak a pályára.

A szezonban eddig erőn felül teljesítő csapatok meccse nagy küzdelmet, ám gólt nem hozott, a meccs 0-0-ás döntetlennel végződött. A második felvonás elején tíz percig meg kellett állítani a játékot, a vendégdrukkerek ugyanis pirotechnikai eszközöket dobáltak a pályára, ezt többszöri felszólításra sem hagyták abba, így ki kellett üríteni a szektorukat, hogy folytatódhasson a meccs.

Eredmény:
Kaposvár – Budapest Honvéd 0-0

A nap zárómeccsén az Újpest Pápára látogatott és Balajcza hibájából már igen korán hátrányba került: a fővárosiak kapusa aláfutott egy szögletnek, Vermesről pedig saját kapujába pattant a labda.

A hazaiak a továbbiakban is olykor élményszámba menő támadásokat szövögettek, ugyanakkor a 31. percben egyenlíthetett volna az Újpest, azonban Simon totojázta el az ajtó ablak helyzetet.

A második felvonásban Marics lőtt bombagólt a 69. percben, Hefflertől kapott remek labdát és a tizenhatoson bal széléről elemi erővel bombázott a rövid felső sarokba, Balajcza hiába nyújtózott, nem tudott védeni.

Szinte postafordultával válaszolt az Újpest, Tisza talált be egy pofás akció végén, azonban a pontszerzés nem jött össze, Heffler döntött a hajrába érve.

Eredmény:
Pápa – Újpest 3-1 (Vermes 4. – öngól, Marics 69., Heffler 81. ill. Tisza 72.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik