Foci

Elégedett a Sampdoria edzője

Di Carlo szerint a Luigi Ferraris stadion gyepszőnyege lassan már alkalmatlan arra, hogy futballozzanak rajta.

A Sampdoria alaposan megkínlódott a DVSC-vel, mindkét csapat a minősíthetetlen gyeppel: röviden ennyi a csütörtöki Európa Liga-találkozó rezüméje. Az olaszok szakvezetője, Domenico Di Carlo is kikelt a Luigi Ferraris játékterének állapota ellen, egyben hangsúlyozta, hogy nagyon elégedett volt a fiatalokkal.

Pazzini büntetőből szerzett találata után egyenlő felek küzdöttek, ám az eredmény nem változott annak ellenére, hogy mindkét csapatnak voltak gólszerzési lehetőségei.

„Immár harmadik hete nem kaptunk gólt, s ez örvendetes annak ellenére, hogy a támadójátékunkon van még csiszolnivaló” – elemzett a szakember a Sampdoria hivatalos oldalán. “Örülök Pazzininek, illetve a csapatnak, amely markáns futballt játszott, elszánt volt, s ha nehezen is, de megszerezte a három pontot.”

„A terep elsősorban a védekező csapat dolgát könnyítette meg, s ez inkább az ellenfelünk volt. Ezen a találkozón csakis a győzelem számított, két meccs után négy pontunk van, ami kifejezetten jó. A pozitívumok közé sorolom még Accardi és Koman teljesítményét, mindketten kiválóan megoldották feladatukat.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik