Foci

Mourinho Benzemát is odaadná a Chelsea angoljáért

Ashley Cole ugyan szerepel Carlo Ancelotti vezetőedző terveiben, a Real Madrid portugál trénere azonban nem tett le róla.

Az angol Daily Mail online kiadása szerint azt használná ki José Mourinho, hogy a Chelsea-nek nem sikerült megszereznie Fernando Torrest a Liverpooltól, így a londoniak továbbra is sztárcsatár után kutatnak.

A lap úgy tudja, hogy a Real Madrid odaadná az angol válogatott bekkért a 30 millió fontra taksált Karim Benzemát, emellett pénzt is postázna a francia mellé. A balbekk ráadásul a hírek szerint azt mondta Ancelottinak, hogy szívesen dolgozna együtt ismét a Special One-al.

Mourinhót nem győzték meg kerete jelenlegi tagjai, Marcelo és Alvaro Arbeola, így mindenképpen erősítene a védelme bal oldalán, ráadásul a kiszemelt Aleksandar Kolarov a Lazio mezét a Manchester Cityére cserélte. Ancelotti érezheti a vesztét, ugyanis az utóbbi időben egyre többet érdeklődik a Porto védője, Jorge Fucile iránt.

Az ellenérték, a 22 éves, az utóbbi időben a szexbotránya miatt sokat emlegetett Karim Benzema eddig nem váltotta meg a világot Madridban. A tehetséges támadó tavaly nyáron 36 millió font ellenében érkezett a Lyontól a blancókhoz, azonban csak nyolc gólig jutott, így a szurkolók céltáblájává vált. Gyenge teljesítménye miatt Raymond Domenech nem számolt vele a dél-afrikai világbajnokságon – az új szövetségi kapitány, Laurent Blanc azóta behívta a keretbe –, Madridban pedig Cristiano Ronaldo és Gonzalo Higuaín is előtte van a sorban. Ugyanakkor Londonban sem lenne könnyű dolga az ifjú gólvágónak, mivel a Chelsea-nek olyan sokat megélt csatárai vannak, mint Didier Drogba és Nicolas Anelka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik