Foci

Több mint 100 millió járhat Koemannak

Lapinformációk szerint mélyen a zsebébe kell nyúlnia az MLSZ-nek, ha meg akar válni a szövetségi kapitánytól.

A Blikk összeállítása külföldi internetes forrásokra hivatkozva arról számol be, hogy nagyságrendileg 138 millió forint “fájdalomdíjra” számíthat Ervin Koeman, amennyiben a Magyar Labdarúgó Szövetség felbontja a szerződését. A szakembernek 2011 októberéig szól a kontraktusa, havi 8,6 milliós fizetéssel, de az utóbbi időben többször is felmerült a menesztése.

Az elnöki jogkört az MLSZ-nél jelenleg Nemes Ferenc alelnök gyakorolja, aki szerint a hamarosan megválasztandó új elnöknek kell meghoznia a döntést Koeman személyéről. Minden bizonnyal Csányi Sándor OTP-vezér kapja ezt a feladatot.

Egyelőre maga Koeman is bizonytalan a saját jövőjével kapcsolatban, a De Telegraaf nevű holland lapnak adott nyilatkozatából legalábbis ez derül ki: “Várhatóan június 14-én lép hivatalba a magyar futballszövetség új elnöke, és akkor, gondolom, elmondja, milyen elképzelései vannak. Ha az utolsó két eredményt nézzük, vége lehet az együttműködésnek. Ám ha az egész folyamatot figyeljük, észrevehető, ezeket a vereségeket szabadságról behívott játékosokkal értük el.” -ismertette a Blikk Koeman szavait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik