Foci

Kabát a Lokié

Az Újpest korábbi támadója két évre szerződött a hajdúsági csapathoz.

A dvsc.hu tájékoztatása szerint a DVSC-TEVA együttese és Kabát Péter kedden egymás kezébe csaptak, melynek értelmében a rutinos támadó két évig lesz a bajnok Loki játékosa.

A magyar válogatott mezét 16-szor magára öltő Kabát a Budapest Honvédban kezdte meg profi karrierjét, de játszott a Vasas és az Újpest gárdájában, míg külföldön a Göztepe Izmir, a Levszki Szófia, a Denizlispor, az FC Kärnten, az SV Pasching és az Austria Kärnten együtteseiben rúgta a labdát.

Kabát Péter az elmúlt bajnokságban a 4. helyen zárt a góllövőlistán 14 találatával, azonban ha elkerülik a sérülések minden bizonnyal többször zörgette volna meg a hálót.

“Boldog vagyok, hogy a bajnokcsapathoz igazolhattam, mindent meg fogok tenni azért, hogy a bajnokságban, a kupában valamint a BL-selejtezőben is a maximumot hozzam ki magamból és eredményesen szerepeljek. Mivel egy rivális együttestől érkeztem, elképzelhetőnek tartom, hogy kezdetben esetleg megfogalmazódhatnak bizonyos kételyek egyes szurkolókban. Erre felkészültem, a pályán nem ezzel, hanem a góllövéssel szeretnék foglalkozni. Remélem, hogy a sérülések elkerülnek és ha játszani tudok a meccsek nagy részén, akkor nem lesz gond a produkciómmal” – nyilatkozta a Naplónak a Loki első nyári szerzeménye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik